Få skiftet dine stikkontakter ud med nogle nye

Hvordan ser dine stikkontakter ud der hjemme? Hvis du stadig har de “gammeldags” stikkontakter, som har siddet i væggen siden hjemmet blev bygget, så er det på tide at få skiftet dem ud! Nyere stikkontakter er langt sikrere og så ser de også en hel del pænere og stilrene ud end den gamle model. 

Hvorfor skifte sine stikkontakter ud?

Vi skal passe godt på vores el-installationer der hjemme, da man hurtig kan få sig en grim oplevelse, hvis det begynder at drille med elektronikken. Gamle stikkontakter kan efter mange års brug blive opslidte og derfor er de ikke længere sikre at bruge. Så er det en god ide at få skiftet dem ud med en nyere fiks model. De nyere stikkontakter er også langt mere æstetiske og ser flotte ud i dit hjem. De har renere linjer, lysere farver og et mere elegant udtryk end de gamle modeller.

Hvordan udskifter jeg mine stikkontakter?

Udskiftning af stikkontakter er absolut intet gør-det-selv projekt, og du frarådes på alle måder at kaste dig ud i opgaven selv. Medmindre du er uddannet elektriker, så hold hellere fingrene fra stikkontakterne for at undgå uheldige ulykker. Du kan nemlig komme rigtig slemt til skade, hvis du ikke er ekspert på området. Få hellere en autoriseret el-installatør til at komme ud og klare opgaven for dig, så ved du også at alle kontakterne virker som de skal. Du har endda mulighed for selv at vælge farven på dine nye stikkontakter, så æstetikken spiller.

Hvad koster det at få udskiftet stikkontakter? 

Prisen afhænger naturligvis af, hvor mange stikkontakter, der skal udskiftes. Hvis du har besluttet dig for at 1 eller 2 skal udskiftes, så hvorfor ikke tage hele bundet i huset med i samme omgang? Du kan få udskiftet omkring 10 stikkontakter eller afbryder for omkring 5000 kr. Skal du have udskiftet mere end 10 stikkontakter, så stiger prisen selvfølgelig derefter. Udskiftning af stikkontakter er en rigtig god investering, som du kommer til at have glæde af i rigtig mange år, da de nye modeller er langt mere holdbare og sikrere end de gamle.