Mundblæst glas er blevet meget moderne i indretningen

Du har sikkert lagt mærke til, at glaskunst er blevet ret populært – og det er bestemt ikke uden grund. De smukke krystal glas, vaser, skåle og lignende, som man kan få i mundblæst glas, giver noget helt unikt til indretningen – og derudover så støtter man også rigtigt håndværk, hvor nogen har stået helt selv og pustet glas. Det er altså ikke helt tosset.

Rigtigt håndværk

En af grundene til, at der er så mange, der er blevet helt vilde med mundblæst glas, er, at det er en form for boliginteriør, som har meget mere personlighed end det, som man kan købe i det store kædebutikker. Glaskunst er nemlig flot håndværk, hvor hver eneste genstand er unik, fordi det netop er mundblæst glas. Så denne trend er altså for dig, som godt kan lide at fylde dit hjem op med personlige genstande, som har en historie bag sig.

Mange farver og modeller

Der er rigtig meget at vælge imellem, hvis man gerne vil have mere glaskunst i sit hjem – både når det kommer til farver, størrelser og funktioner. Du kan eksempelvis købe nogle krystal glas, hvis du gerne vil have, at det skal være en del af hjemmet service. Men du kan også finde nogle smukke vaser i mundblæst glas – de er også meget smukke. Så kan du også selv bedømme, om det skal være den samme farve glas det hele, eller om du synes, det er hyggeligt, hvis der er mange forskellige farver.